Plesna škola “Steps”


Ucenice 7-a i 7-d razreda,koje pohadjaju izborni predmet – Ples kod profesorice Tine Jankovic, 25. septembra. 2013. godine posjetile su plesnu skolu “Steps”.

Zbog usavrsavanja i kreativnog pristupa nastavi, profesorica Jankovic i plesni koreograf – Milica Bukilic napravile su saradnju i ucenice su nekoliko puta koristile prostor plesne skole, gdje su usavrsavale plesne korake.
Uz trud i zalaganje kako profesorice, tako i ucenica i uz saradnju sa lokalnom zajednicom, ucenice su 21. decembra.2013. godine nastupile u Crnogorskom narodnom pozoristu. U prepunoj sali izvele su koreografiju plesova koje su proteklih mjeseci uvjezbavale. Na opste odusevljenje prisutnih skola ce nastaviti saradnju sa plesnom skolom “Steps”.

Ucenice koje su nastupale u Crnogorskom narodnom pozoristu su: 

7-a
Jaramaz Tamara
Bulatovic Isidora
Markovic Isidora
Ostojic Sladjana
Ivanovic Lana
Vukcevic Teodora

7-d
Prelevic Sara
Rujovic Lejla

 

Ponosni smo na saradnju sa O.S. “Stampar Makarije” .

Drago nam je sto je skola prepoznala potrebu za saradnjom sa plesnom skolom Steps i sa lokalnom zajednicom.  Zadovoljstvo je i moje sto ucenici mogu da izaberu ples kao predmet.

Jako su talentovani i vec su nam bili gosti na plesnom programu u Crnogorskom narodnom pozoristu.Drago nam je sto je profesorica Tina Jankovic odvojila svoje vrijeme i omogucila da djecu ugostimo u prostojirama nase plesne skole.

Plesno obrazovanje je umjetnicki vaspitno-obrazovni proces koji obuhvata tjelesne, emotivne, intelektualne sposobnosti ucenika koje izrazava pokretom.

Djeci bih preporucila da im to bude i van-skolska aktivnost i obaveza jer bi kvalitetno provodili svoje vrijeme, druzili se, a fizicka aktivnost je tu da doprinese pravilnom rastu i razvoju .

 

 

 

                                                                     Milica Bukilic

                                                                         Licencirani koreograf