Ogledni čas Kaća Bulatović

Dana 22. i 29.11.2013. godine, na deset časova fizičkog vaspitanja u šestom razredu kod nastavnice Kaće Bulatović, prisustvovao je gospodin Aleks Kalisto Ahuda veliki sportista i trener CAPOEIRA iz Brazila.

CAPOEIRA je plemenita sportska vještina, čiji se elementi izvode uz tradicionalnu brazilsku muziku. Izvođenjem ovih elemenata učenici dobijaju na razvijanju motorike, koordinacije i snage i rade predvježbe za pojedine gimnastičke elemente.

Dana 29.11.2013. godine nastavnica Kaća Bulatović je održala ogledni čas u VIe odjeljenju. Ogledni čas su zajedno držali trener CAPOEIRA iz Brazila gospodin Aleks Kalisto Ahuda i Kaća Bulatović. Nastavna jedinica je bila odbojka, a cilj časa dodavanje i primanje lopte. Čitavi čas je pratila muzika, elementi odbojke i elementi CAPOEIRA. Izvedeni na interesantan način, smjenjivali su se do kraja časa.

Času je prisustvovala i pomoćnica direktora škole gospođa Maja Malbaški.

 

{AG rootFolder=”/images/sampledata” thumbWidth=”170” thumbHeight=”100” thumbAutoSize=”none” arrange=”priority” backgroundColor=”ffffff” foregroundColor=”808080” highliteColor=”fea804” frame_width=”500” frame_height=”350” newImageTag=”0” newImageTag_days=”7” paginUse=”1” paginImagesPerGallery=”12” albumUse=”1” showSignature=”1” plainTextCaptions=”1” ignoreError=”1” ignoreAllError=”0” template=”classic” popupEngine=”pirobox”}/ogledniKacaBulatovic{/AG}