Saradnja sa Umjetničkom školom za muziku i balet ,,Vasa Pavić”

U posjeti Umjeničkoj školi za muziku i balet ,,Vasa Pavić”, doživjeli smo nezaboravno iskustvo koje će nas pratiti dugi niz godina.

Sa svakim korakom kroz njene hodnike, osjetili smo vibraciju muzike koja je pulsirala iz svake učionice. U susretu sa talentovanim učenicima i predanim mentorima, shvatili smo snagu zajedništva u stvaranju umjetničkih djela. Naša saradnja nije bila samo spoj ideja, već i spoj srca koje kuca u ritmu ljubavi prema muzici.

Kroz dan proveden u muzičkoj školi, svaki ton koji smo čuli bio je poput čarolije koja nas je očarala. Nema riječi koje mogu opisati osjećaj kada se emocije pretvaraju u melodiju, a note postaju jezik koji govori univerzalnu istinu.

Naša draga Bojana Nenezić nas je sve povezala i doprinijela da umjetničko djelo zaživi na ovakav način. Svaki glas, svaka riječ nosili su sa sobom snagu koja nas je inspirisala da sanjamo veće i stvaramo ljepotu koja će trajati kroz vjekove.

Ovom prilikom želimo da izrazimo zahvalnost učeniku Petru Bulatoviću i mentoru Milivoju Pićuriću koji su svojom genijalnošću obogatili naše stihove, našoj članici Višnji Vujović i mentorkama Jadranki Deletić i Danijeli Đilas iz Zavoda za školstvo čije su riječi dotakle naša srca, kao i našim mentorima koji su nas vodili kroz ovaj nevjerovatan proces stvaranja.

Neka ova saradnja bude samo početak našeg zajedničkog putovanja kroz svijet muzike i umjetnosti. Hvala vam što ste nas učinili dijelom vaše muzičke porodice.