Književno veče mladih stvaralaca

Književno veče mladih stvaralaca na kojem je promovisan roman Lare Dlabač ,,Crimson Reackoning” održano je 20. decembra u 18h.

Veče su organizovale profesorice Olivija Drinčić i Tamara Miljanić. Na krilima mašte riječi dobijaju značaj, dotaknu srce čitaoca, podstaknu mladog stvaraoca. Lara, Ognjen Andrić, Emilija Marković, Andjela Čelebić, Maja Jegorčenko, Emir Han, Sofi Vidić i Mia Vasiljević su mali, a veliki ljudi koji brišu sve barijere ne gumicom, već svojim oštrim perom! ,,Ne prihvatamo poraze, učimo iz grešaka i ustajemo jači, s vjerom u sebe i podrškom svojih najbližih i profesora”- poručuje Lara, najmlađi pisac romana na engleskom jeziku u Crnoj Gori.

Promociji su, osim Larine porodice i prijatelja bili prisutni i Dragan Bojović, državni sekretar u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija, Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupstine Glavnog grada, Özgür Kalkan , savjetnik za obrazovanje pri ambasadi Republike Turske, kao i gošća iz Turske, profesorica engleskog jezika Zulah (Zoe) Guvene koja je kao čitalac iznijela svoje impresije o Larinom romanu.

Hvala Ti, Laro, što si sa nama podijelila svoje misli, umijeće i osjećanja!