^Vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Sigurna budućnost u online svijetu

a

Kodeks oblačenja

Partneri

Nedavno su učenici JU OŠ "Vlado Milić" bili gosti u našoj školi na divnom času programiranja i robotike. Naime, na poziv profesorice Biljane Popović a u organizaciji  profesorice Marije Mugoše-Čosović učili su tako komplikovanu oblast na beskrajno zabavan način. Ponovo smo informatiku pretvorili u igru.

Opširnije...

Radionica "Robotika u nastavi osnovnih škola" odžana za učenike OŠ "Savo Kažić".

Opširnije...

#DanEvrope Učenici podgoričkih osnovnih škola - Osnovna škola Božidar Vuković Podgoričanin, JU OŠ "21. maj" Podgorica, Osnovna Škola "Marko Miljanov", JU OŠ "Vladimir Nazor", JU OŠ ,,Branko Božović" Podgorica, OŠ Radojica Perović, JU OŠ "Savo Pejanović" Podgorica i JU OŠ "Štampar Makarije" Podgorica- danas su se takmičili u kvizu "Koliko znaš o Evropskoj uniji" ??️ U finalu su se sastali timovi škola "Savo Pejanović", "Radoijca Perović" i "Pavle Rovinski". ? Pobijedile su učenice škole

Opširnije...

Divno druženje sa učenicima i profesorima JU OŠ "Boško Radulović". Bili su naši gosti na sekciji robotike. Djeca su se lijepo provela i, ono što je najvažnije, uspješno su pokrenula svoje robote.

Opširnije...

Učenici VI i VII razreda u saradnji sa nastavnicom Mirjanom Šćekić, počeli su pripremati materijal za prestojeći školski sajam.

 

Opširnije...