^Vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Sigurna budućnost u online svijetu

a

Kodeks oblačenja

Partneri

Izložba radova Ivone Popović učenice VIII razreda otvorena je u holu škole 7 maja. Ivona Popović predstavila se crtežima i slikama u kojima je dominantna forma i figura i prožima se stvarnost i mašta. Primjetan je specifičan način građenja površina, svjetlosti i teksture.Prostor i likovi su u međusobnom kontaktu,a tome doprinosi fantastični čudesni ambijent.

Opširnije...

Izložba "Tinejdžerski san" učenice Dejana Blagojevic otvorena je u holu škole. Na izložbi je izloženo 28 radova. Upotrijebljene su različite tehnike: akril, akvarel, olovka, kreda, tempera. Crteži su odrađeni na platnu i papiru. Izložba je ostvarena zahvaljujući nastavnici Snezana Lalovic,bez čije kreativne i umjetničke pomoći ovo ne bi bilo realizovano.

Opširnije...

Ovo je trenutak kada je Tea riješila da svoja djela iznese i pokloni svima nama.
S obzirom da već par godina pratim njen rad svjedok sam njenog stalnog napretka.

Tea nam se predstavila crtežima mrtve prirode, mitološkim bićima i ilustracijama.
U crtežima mrtve prirode, bavila se proučavanjem oblika i njihovih odnosa, a može se i primjetiti specifičan način građenja površina, svjetlosti i teksture.

Ilustracije su inspirisane igricom FIVE NIGHT AT FREDDYS prikazane u jakom kontrastu sa bojom

Opširnije...

O tampar Makarije2

 

Učenici OŠ “Štampar Makarije“ su i ove godine svojim učešćem na sajmu, koji je održan u tržnom centru Bazar, pokazali svoje preduzetničke kompetencije.

Opširnije...

Djeciji sajam7

Dana 4. i 5.10. u centru Moll of Montenegro održan  je Dječiji sajam  u okviru kojeg se predstavila naša škola. U subotu je predstavljan orkestar i hor a radionica ručnog rada,u subotu i nedelju od 9-13 sati. Učestvovali su  učenici od III-IX razreda.

Opširnije...