^Vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Sigurna budućnost u online svijetu

a

Kodeks oblačenja

Partneri

Dzudo Stampar Makarije 02Početak projekta „Džudo za djecu“ obilježen je svečano danas u JU OŠ ,,Štampar Makarije” u Podgorici. U okviru ovog projekta za sedam škola, uključujući „Štampar Makarije“, biće organizovana jednogodišnja obuka profesora fizičkog vaspitanja i djece u džudou, ali i donirana džudo oprema vrijednosti oko 30.000 eura.
Ministarstvo prosvjete zajedno s Ministarstvom sporta radi na razvoju sporta u školama u cilju zdravog razvoja i pravilnog usmjeravanja djece. Projekat Ministarstvo prosvjete realizuje zajedno sa Međunarodnim džudo savezom i Džudo savezom Crne Gore.

Opširnije...

stampar makarije02Povodom Svjetskog dana turizma i otvaranja Avanturističkog parka na Gorici, učenici VII razreda naše škole su učestvovali u takmičenju i u svojoj kategoriji osvojili prva tri mjesta. Učenike je pripremala i vodila profesorica fizičkog vaspitanja Kaća Bulatović.

Opširnije...

U našoj školi je održan pokazni čas, a profesor košarke je bila kapiten nacionalnog tima Jelena Škerović. Hvala Jeleni i njenim koleginicama na odvojenom vremenu u periodu kvalifikacija naše A selekcije koju su uspješno prošle.

 

Opširnije...

Našu školu su posjetili predavači plesne škole "Sonrisa". Priredili su veoma zanimljiv čas plesa u kome su učestvovala i djeca. Naučili su ih novim plesnim koracima i uživali zajedno sa njima u dobrom ritmu i pozitivnoj energiji. 

Opširnije...

Povodom Dana Evrope, 9. maja, EU Info centar organizovao je na trgu Svetog  Petra  Cetinjskog “Igre bez granice”. Naši učenici iz VII razreda osvojili su II mjesto.To su: Petar Brajović, Balša Božović, Aleksa Damjanović i Filip Tintor.

Opširnije...