^Vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Sigurna budućnost u online svijetu

a

Kodeks oblačenja

Partneri

199957090 1904373699722191 1573477654289164432 nU nastavku realizacije projekta "Škole kao resurs za prevenciju i suzbijanje govora mržnje, ekstremizma i radikalizma" koji NVU "Djeca Crne Gore" realizuju u partnerstvu sa Udruženjem pedagoga Crne Gore i naše škole, na seminaru za obuku nastavnika za organizaciju volonterskih programa i sadržaja u osnovnoj i srednjoj školi, dobili smo zadatak da u saradnji sa OŠ ”Oktoih” uradimo zajednički Akcioni plan. Istim je planirano da se formiraju vršnjačke grupe na nivou obje škole.

Opširnije...

7U sklopu projekta "Škole kao resurs za prevenciju i suzbijanje govora mržnje, ekstremizma i radikalizma" koji NVU "Djeca Crne Gore" realizuju u partnerstvu sa Udruženjem pedagoga Crne Gore.Pedagog Andrijana Radinović održala je u srijedu,21.aprila 2021.godine radionicu "Suzbijanje govora mržnje na internetu" u odjeljenju VIIId.Projekat je podržan u okviru regionalnog projekta “Zajednice na prvom mjestu:

Opširnije...

U želji da damo doprinos prevazilaženju prepreka na koje smo naišli i podržimo nastavnike koji u ovom trenutku daju nevjerovatan doprinos da podstaknu učenike na učenje, Udruženje pedagoga Crne Gore pripremilo je kraći pregled koncepta učenja na daljinu i prilagodilo ga našim okolnostima.

Smjernice su pripremljene u svega nekoliko dana i samo su polazna osnova za dalje razumijevanje metodike učenja na daljinu i odgovor na tek uočene probleme.  

U narednom periodu preporučujemo

Opširnije...

pedagozi centralne regije2Pedagogica Andrijana Radinović, prisustvovala je sastanku pedagoga centralne regije.

Sastanku su prisustvovali pedagozi iz Podgorice, Danilovgrada, Cetinja i Tuzi. Sastanak je održan u petak, 9. 11. 2018. godine u prostorijama OŠ "Marko Miljanov".

Na početku sastanka, načelnica ICT odjeljenja, Marina Matijević, predstavila je modul PP služba u MEIS aplikaciji u čijoj izradi je učestvovalo i Udruženje pedagoga Crne Gore. Pedagogica Katarina Vučinić-Marković, OŠ "Vuk Karadžić", čija je škola

Opširnije...