^Vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Sigurna budućnost u online svijetu

a

Kodeks oblačenja

Partneri

Nagradna igra za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola "Druže moj evropski!“
Generalni sekretarijat Vlade otvara nagradnu igru za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola povodom obilježavanja Mjeseca Evrope. Zainteresovanim osnovcima i srednjoškolcima se na ovaj način pruža mogućnost da, u kratkoj video formi pošalju poruku svojim vršnjacima iz EU i pokažu im da sa njima dijele iste vrijednosti, kao i da se već osjećaju dijelom Evrope.
Ukoliko si osnovac ili srednjoškolac i koristiš sve što ti pružaju društvene mreže, voliš da dijeliš kreativne sadržaje sa svojim vršnjacima - podijeli ih i sa nama, pošalji poruku svojim vršnjacima iz Evrope i osvoji vrijednu nagradu.
U kratkoj video formi - do 1ˈ 10ˈˈ (minut i deset sekundi) pokaži koje vrijednosti već dijeliš sa svojim vršnjacima iz EU i zašto si ti već dio Evrope.
Nagradna igra je otvorena od 30. marta do 20. aprila 2021. godine.
Pravila nagradne igre:
Učenici treba da objave video snimke na svom Instagram profilu i da zaprate i taguju @me4eu, kako bi bili objavljeni na zvaničnoj Instagram stranici. Građani će moći da glasaju putem Instagrama za video koji im se najviše dopada a najveći broj lajkova osvaja nagradu publike!
Pobjednici će biti proglašeni i nagrade uručene u okviru programa obilježavanja Mjeseca Evrope. Nagrada za svih šest najboljih radova (po 3 u kategorijama osnovci i srednjoškolci) biće pametni sat.
Radove je potrebno objaviti do 20. aprila 2021. godine.
Za sve dodatne informacije koje se odnose na ovaj konkurs kontakti su: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Najbolji radovi, kao i imena autora/autorki će biti objavljeni na www.eu.me .
Konkurs se realizuje u skladu sa Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2019-2022, u okviru projekta EU4ME, koji finansira Evropska unija.